Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bükülme.. - Değişik Bir Kompozisyon Çalışması

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Bükülme.. - Değişik Bir Kompozisyon Çalışması

Arkadaşlar bir kaç enstrumanı birleştirerek değişik bir çalışma yapmaya çalıştım. Öncelikle baştaki kemane sesi gitardan çıkmaktadır. Daha önce forumda paylaşmıştım gitarı keman yayıyla çalma gibi bir girişimim olmuştu o şekilde bir deneme yaptım + melodikayla attığım meyan tarzı soloyu biraz efekt yardımıyla akordiyon sesine benzetmeye çalıştım tabiki alt yapıda akustik ve klasik gitarlar bulunmakta vs... sonundada biraz bağlama taksimle olayı cozutup metal tarzı bir ritimle biraz elektro solo attım. kendimce değişik bir kompozisyon yaratmaya çalıştım. ekipman yetersizliğinden dolayı kayıt kalitem biraz düşük oldu müzikal olarak değerlendireceğinizi düşünüyorum iyi dinlemeler.

Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audio

fikrimce son 1 dakika iyidir dostum

Yorum

senin tarzını anladım ben bir dahaki sefere metal komposizyon yazarız ozaman

Yorum

Ben başındsan sonuna kadar çok beğendim, tebrik ederim Orjinal (en azından benim için) fikirler var ve bunları güzel yansıtmışsın.

Kimi yerlerde bass, kimi yerde tizler çok ön plana çıkmış, kimi yerlerde tek bir enstruman ezmiş diğerlerini vs; ama bunlar arasındaki denge yakalanırsa çok daha iyi olacaktır eminim. Zaten tam kafanın içinde duyduğun ve yapmak istediğin gibi bir sonuç alamamışsın sanırım kayıt ekipmanı yetersizliğinden.

Umarım koşulların en kısa zamanda iyileşir, aynı parçayı bir de iyi bir kayıt sesiyle dinletirsin

Ayrıca parçana "Türkçe!" bir isim verdiğin için de ayrıyeten teşekkür ederim. Nedense bu foruma yüklenen parçalara genelde İngilizce isim veriliyor. İngilizce sözlü bir parçaya tabi ki o dilde isim vereceksiniz; ama örneğin adam enstrumental bir parçe yapıp Kayıtlarım bölümüne yüklüyor. Bakıyorum ismini Loneliness koymuş (bu isimde yapan var mı bilmiyorum aklımdan söyledim öylesine bir kelime). Ama ismini Yalnızlık koymuyor. Ne kafalar...

Yorum

Hislerime tercüman olmuşsun couton teşekkür ederim o ingilizce parça meselesi beni müziğe başladığımdan beri en gıcık eden konudur. Biz Türküz kardeşim ne gerek varki başka dilde isim koymaya sonuçta o melodiyi yaratan hisleri yazıya aktarcak olsak aramızdaki çoğu müzisyenin lisan kapasitesi bunu Türkçe'nin dışında bir dille aktarmaya yetmezdi. Ayrıca mixaj kötü bunu kabul ediyorum gerek ekipman yetersizliğinden olsun gerekse bilgisizlik ve tecrübesizlikten olsun dengesizlikler oldu mutlaka. Ama müzik bu yürümeyi emekleyerek öğreneceğiz. Bir şekilde öğrenilecek bu kayıt yapma mevzusu gerekirse modern müzik akademisine başvurup eğitimini alırız

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X